donderdag 26 februari 2015

Nieuwbouw bij Nijwa Hengelo

Voskamp Deurtechniek heeft de opdracht gekregen om industriedeuren te plaatsen bij Nijwa Hengelo. De opdracht is in navolging van een eerder project voor Nijwa bij de vestiging Zwolle.

Nijwa bouwt een nieuwe vestiging op het bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp, op de grens van Hengelo en Borne. De bouw is afgelopen januari gestart en wordt in november in gebruik genomen. Verder heeft Nijwa nog vestigingen in Rijssen, Beilen, Groningen, Oldenzaal, Veendam, Zwolle en Veenoord.

De opdracht bestaat uit 30 overheaddeuren die opgebouwd zijn uit AR panelen met glas secties. Dit zorgt voor veel natuurlijk licht en een professioneel uiterlijk. Het pand zal dezelfde uitstraling krijgen als de vestiging in Zwolle. Door nauwe samenwerking in de ontwerpfase worden de overheaddeuren ingepast in het ontwerp van het pand. Hierdoor kan rekening worden gehouden met andere installaties zoals regenwater afvoer, kabelgoten en dergelijke.

Heeft u vraagstukken voor industriële deursystemen bij nieuwbouw of renovatie? Dan kijken wij graag samen met u naar een oplossing.

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk