donderdag 22 mei 2014

Mega overheaddeur

Ook voor grote deurafmetingen bent u op het juiste adres bij Voskamp Deurtechniek. Maatwerk oplossingen met mega afmetingen behoren ook tot ons productpakket.

Na een lange periode van intensieve samenwerking tussen de bouwkundige partijen, worden nu de eerste resultaten zichtbaar. Verschillende deurposities zijn reeds gemonteerd in de nieuwbouw van Stork Thermeq te Hengelo. Naast een tweetal deuren van 6000x4000mm. is deze week de mega overheaddeur gemonteerd met afmetingen van 9000x9000mm.

De specificaties van de deur spreken voor zich, met een totaal oppervlakte van 81m² en een deurblad gewicht bijna 1,5 ton spreken we van uitzonderlijk afmetingen. Het deurblad wordt opgetrokken aan 8mm dikke staalkabels, die middels een lieraandrijving van 2000Nm wordt aangedreven. 

Voor een optimaal gebruik van de ruimte in het pand en om voldoende ruimte te creëren voor de kraanbaan is het railsysteem gemonteerd langs de gevel. Hiervoor is het railsysteem voorzien van een High Lift van 6200mm. waarbij de totale inbouwhoogte 15200mm. bedraagt. 

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.


Foto's montage overheaddeur 9000x9000mm.

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk