dinsdag 29 april 2014

Maak kennis met de overheaddeur 2.0

Eindelijk is het dan zover. We kunnen u alvast een intro laten zien van onze allernieuwste ontwikkeling. Vanaf nu kunt u overheaddeuren gebruiken met dezelfde gemakken als een snelroldeur.

Deze uniek combinatie van snelheid en isolatie zal u versteld doen staan van zijn prestaties. Waar andere deuren op deze kritieke punten geen antwoord meer hebben gaat de ISO-Sprint deur verder. Deze deur combineert alle voordelen van de traditionele overhead- en snelroldeuren in één deursysteem!!!

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven. 

Waarom de ISO-Sprint deur?

-  Hoge open/sluit snelheid
-  Gegarandeerde veiligheid
-  Kostenbesparend
-  Energiebesparend
-  Veelzijdigheid


Snelheid     

De ISO-Sprint beschikt over een geavanceerde opsteekmotor die een open- en sluitsnelheid van 1,0 m/s mogelijk maakt. Hierdoor is het systeem 5 x sneller dan een standaard overheaddeur.

Veiligheid     

Wat met hoge snelheden opereert moet veilig zijn. Daarom is de ISO-Sprint deur standaard uitgevoerd met ingebouwde veiligheidslichtlijsten en als extra een onderloopbeveiliging middels geïntegreerde sensoren.

Kostenverlagend
  • Aanschaf van een deursysteem i.p.v. twee
  • Geen extra montageframe t.b.v. een snelroldeur
  • Service en onderhoud op een deursysteem i.p.v. twee
Energiebesparend 

Het deurblad is opgebouwd uit 40mm dikke geïsoleerde sandwichpanelen of 40mm dikke aluminium panelen. Vergelijk dit verschil met een 1,2mm PVC doek !

Vrij te kiezen uitstraling

De deuren kan worden uitgevoerd als volledig transparante deuren voor optimale lichtopbrengst, dichte deuren voor optimale isolatie als ook een combinatie tussen beiden. Tevens kan de deur worden gespoten of gepoedercoat in alle beschikbare RAL kleuren en kunnen er verschillende vullingen worden gekozen voor de aluminium deuren. 

Onze deuren verschaffen u toegang tot nieuwe kansen...

Bel of vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden!!!

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk