vrijdag 11 juli 2014

Brandweer Apeldoorn: Bestaande deuren vervangen voor vouwdeuren

Voskamp Deurtechniek heeft deze week opdracht gekregen van Aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn om de bestaande deuren van Brandweerkazerne Apeldoorn locatie Vosselmanstraat te vervangen voor vouwdeuren. In samenwerking met Aannemingsbedrijf Draisma worden de oude deuren gedemonteerd en worden de nieuwe vouwdeuren gemonteerd.

Na een strenge selectieronde is Voskamp Deurtechniek naar voren gekomen met de beste oplossing om de deuren te vervangen voor de nieuwe vouwdeuren. Samen met Aannemingsbedrijf Draisma is gekeken naar de wensen van de Brandweer en worden alle deuren vervangen terwijl het gebouw in gebruik blijft voor de Brandweer.

In het architectonische gebouw is geen ruimte voor normale overheaddeuren in verband met geringe inschuifdiepte. Hierom worden speciale vouwdeuren toegepast die een minimale inschuifdiepte nodig hebben en toch dezelfde functionaliteiten hebben als een overheaddeur. 

Heeft u ook situaties waarbij geen overheaddeur kan worden toegepast vanwege de geringe inschuifdiepte. Vraag meer informatie aan bij onze vertegenwoordigers of neem contact met ons op.

Tel. 0546 - 572 500      voskamp.deurtechniek@voskampgroep.nl

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk