Werkkleding en PBM

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Veiligheid begint bij uw kleding. Voskamp adviseert en verkoopt persoonlijke beschermingsmiddelen voor medewerkers in de bouw en techniek. Van oordoppen tot volledige pakken, in zomer- en winteruitvoering. Kiest u voor een standaard collectie of wilt u de kleding in uw eigen huisstijl en kleuren? Allen voorzien met CE-markering en gebruiksaanwijzing.  

Het standaard assortiment is online beschikbaar in onze webshop. Voor advies, meten, en passen van kleding bent u altijd welkom in één van onze vestigingen.

  • Veiligheidshelmen
  • Veiligheidsschoenen
  • Gehoorbeschermers
  • Oogbescherming
  • Veiligheidshandschoenen
  • Gelaatsschermen
  • Regen- en doorwerkkleding.

Onze winterassortiment bestaat daarnaast o.a. uit: pilotenjacks, parka’s, winteroveralls, termo-overhemden, -ondergoed, -sokken, mutsen, winterbodywarmers en signaaljacks.

Kledingmanagementsysteem: EC-manage
Het Voskamp Kleding Management Systeem (VKMS) is het systeem voor het complete bestelproces van persoonsgebonden kleding en PBM’s. De inkoper of werknemer logt zich via internet in en kan zo zijn kleding bestellen. Het VKMS is erg gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en scheelt veel administratief werk. Het VKMS past binnen elk ERP-Systeem. 

Afspraak op uw locatie?
Ook kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs, ze komen graag naar u toe! Wij zijn gespecialiseerd in PBM-projecten, -concepten en -trajecten en kleden diverse (landelijke) bedrijven volgens hun kleurenschema of huisstijl. Vaak verzorgen wij ook de jaarlijkse ‘pas-sessies’ voor de medewerkers. Neem contact op.

Bekijk onze kleding in de webshop

 
Wasvoorschriften:
Vind hier alle wasvoorschriften, tips en adviezen om op de juiste manier uw werkkleding te wassen.

Bouw en Industrie

Meer Voskamp Bouw en Industrie

Onze vestigingen

Onze vestigingen
Onze vestigingen

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk