Kalibratie service: Snel en betrouwbaar!

Een laser is een instrument waarmee u snel en nauwkeurig kunt werken. Hiermee kunt u veel tijd besparen. Het is een hoogwaardig en nauwkeurig instrument. Het is daarom van groot belang dat u op uw instrument kunt vertrouwen. Daarom moet u dit meetinstrument zorgvuldig behandelen. Om er zeker van te zijn dat u met de juiste waarde meet en werkt, adviseren wij uw instrument elk jaar te laten controleren op de juiste werking.

In de servicewerkplaats, voorzien met de modernste technieken, worden uw instrumenten zeer nauwkeurig en deskundig gerepareerd en gekalibreerd. Wij weten dat de gebruiker zijn instrument slecht kan missen en daarom zorgen wij ervoor dat u uw instrument weer snel terug heeft. Mocht het door omstandigheden wat langer duren, dan bieden wij u een passende oplossing aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat alle merken lasers en instrumenten te repareren en kalibreren.

De voordelen:
√ Voor 16:00 aanmelden is de volgende dag afhalen.
√ Wij zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen het instrument retour ontvangt of dat u (bij schade/reparatie) binnen 3 werkdagen een prijsopgave ontvangt.
√ Gratis leeninstrument mocht de reparatie onverhoopt langer duren dan overlegd.
√ Gratis afhaalservice voor uw instrumenten.
√ Reparatie en kalibratie van ALLE MERKEN lasers en meetinstrumenten.
√ Voorraad van de meest voorkomende onderdelen en toebehoren van de belangrijkste merken lasers.

 

Heeft u vragen? Bel dan met onze Service Center in Almelo: 0546 - 83 84 51
of Hengelo: 074-2455529

 

Bouw en Industrie

Meer Voskamp Bouw en Industrie

Onze vestigingen

Onze vestigingen
Onze vestigingen

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk