Over Voskamp Beveiligingstechniek

Voskamp Beveiligingstechniek is een nationaal erkend beveiligingsbedrijf met een regionaal karakter met vestigingen in Almelo, Soest en Zwolle. In 1996 is onder de vlag van de Voskamp Groep gestart met een vestiging in Almelo. Achtereenvolgens zijn in de Jaren 2007 en 2012 Emka in Soest en Safarm in Baarn overgenomen. Vervolgens is in 2013 Koldijk Beveiligingstechniek in Zwolle overgenomen. Onze nieuwste aanwinst (2016) was het bedrijf DareTronics in Boxtel.

Voskamp Beveiligingstechniek biedt integrale oplossingen voor opdrachtgevers en gebruikers van multifunctionele gebouwen. We combineren de disciplines die nodig zijn voor multifunctioneel gebruik, bestaande uit hang- en sluitwerk, deurautomatiek, inbraak- en brandbeveiliging, vergrendeltechniek en toegangscontrole; inclusief de installatie. Voordeel voor de opdrachtgever en gebruiker is één aanspreekpunt!

    logo_Beveligingstechniek.png     

Voskamp Beveiligingstechniek is dé partner op het gebied van beveiligingsoplossingen voor bedrijven, overheid- en zorginstellingen, MKB, woningcorporaties, scholen en particulieren. Omdat elke marktgroep anders functioneert, zijn er speciale concepten ontwikkeld door technologie, producten en oplossingen zodanig te combineren dat deze specifiek op het betreffende marktsegment wordt afgestemd. Wij kijken naar uw wensen en de mogelijkheden en stellen de mens daarin centraal.

Wij adviseren, realiseren en begeleiden complete beveiligingsprojecten. Uitgangspunt hierbij is de uitvoering van een totaal beveiligingsconcept gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen, hoogwaardige producten en specialistische kennis.

Het wordt geïmplementeerd op een manier die past binnen uw organisatie, werkbaar is en voldoet aan de hoogste eisen van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Dit zowel in de bedrijfsmatige- als de particuliere sector. meer

De zes kernwaarden van Voskamp beveiligingstechniek


De juiste preventieve maatregelen treffen is voor u geen dagelijks werk. U moet daarom blindelings kunnen vertrouwen op de kwaliteit en expertise van uw beveiligingspartner. Onze kernwaarden zijn de ziel van Voskamp Beveiligingstechniek en vormen de basis van onze dienstverlening.

Voorkomen is beter dan genezen

 

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel.

 

Wij bieden betrouwbare oplossingen!

Onderhoudscontract?

Vertrouwd beveiligen

Beveiligen is een zaak van vertrouwen. Uw bedrijf, organisatie of woning is bij ons in goede handen.

Met een beveiligingsoplossing van Voskamp Beveiligingstechniek bent u verzekerd van veiligheid.

Neem contact op:

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk