Optimale controle over uw (bouw)terrein

Beveilig uw (bouw)locatie met een mobiele beveiligingscontainer van Voskamp Beveiligingstechniek. Deze gebruiksvriendelijke veiligheidscontainer is uitgerust met een Video Observatie Systeem om schade door vandalen of diefstal van gereedschap en kostbare materialen op de bouwplaats zoveel mogelijk te voorkomen. 

Beveilig uw winstmarge door VosWatch

Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en frustratie in de bouwsector. Niet alleen directe schade door inbraak en vernieling, maar zeker ook de indirecte vervolgschade zoals vertraging en het niet halen van de deadlines en opleverdata zijn aan de orde van de dag. Bovendien hebben  bouwplaatsen nog eens een aantrekkingskracht op spelende kinderen, waardoor gevaarlijke situaties  kunnen ontstaan.

Deze gebruiksvriendelijke beveiligingscontainer  is uitgerust met een in hoogte verstelbare mast voorzien van een full HD camera, groene led én 'onzichtbare' beveiligingsverlichting, waardoor de slimme detective in de camera optimal functioneerd. De container is verder voorzien van opname apparatuur en een inbraaksysteem. Zo is uw bouwloccontainer zwolle.jpgatie grondig beveiligd en wordt de toegang tot uw bouwplaats goed controleerbaar. Bovendien kunnen waardevolle goederen veilig worden opgeslaagen in de container. Het terrein wordt 24/7 bewaakt en elk incident wordt gefilmd en bewaard zodat dit later terug gekeken kan worden.  In de meldkamer monitoren en analyseren ze de melding waardoor onnodige interventies kunnen worden voorkomen.

 De voordelen van een VosWatch container:

  • 24 uur per dag toezicht op uw terrein voor beveiliging én veiligheid
  • Preventieve werking door afschrikkend effect
  • Totaal overzicht van het terrein door full HD camera’s
  • Effectieve alarmopvolging door 24/7 aansluiting op de alarmcentrale
  • Video Content Analyse: automatisch analyseren van afwijkend of verdacht gedrag van personen, voertuigen en objecten
  • Minimale inzet mensen, dus lagere kosten

Onlangs vertelde een klant dat hij veel makkelijker de voorgang en kwaliteit kan bewaken, nu hij de VosWatch inzet op de bouwplaats. Daardoor kan hij zijn tijd effieciënter en effectiever gebruiken.

Hoe beoordeeld en monitort u de veiligheid en continuiteit op uw (bouw)terrein?

 

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk