Inbraak. Preventie is beter

Wist u dat in Nederland één op de vijf inwoners en één op de tien bedrijven te maken krijgt met inbraak. Vaak slaan inbrekers in een zelfde woning of bedrijf nogmaals hun slag. Gestolen inventaris wordt snel vervangen, maar u vergeet doorgaans uw beveiliging te verbeteren. Terwijl dat relatief eenvoudig is: goed hang- en sluitwerk, goed sleutelbeheer en een inbraak alarmsysteem. Op het alarmsysteem zijn er uitbreidingen mogelijk met buitendetectie, camera observatiesystemen of onzichtbare terreindetectie. 

Beveiligingsystemen

Een elektronisch inbraaksysteem zorgt voor het signaleren van een inbraak of integra_klcdr_blauw_prox_bediendeel.jpgpoging tot inbraak. Het beschermt uw persoonlijke of zakelijke bezittingen. Deze bescherming is effectief tegen diefstal, poging tot diefstal en tegen eventuele sabotage. De systemen geven alarmmeldingen direct door aan een alarmcentrale. U bent verzekerd van snelle en adequate alarmopvolging. 

Daarnaast kan het systeem worden uitgebreid met brandmelders of camerabeveiliging. Daarbij is het mogelijk om alle beveiligingssystemen te integreren tot één intelligent security management systeem. Dat geeft een veilig gevoel!

Uw verzekeringspremie

Met de Verbeterde Risicoklasse-indeling (VRKI), wordt het inbraakrisico vastgesteld en krijgt u inzicht in wat voor u de beste maatregelen zijn. Worden beveiligingsmaatregelen volgens de VRKI uitgevoerd, ontvangt u van ons een certificaat of opleveringsbewijs waarmee u kunt aantonen dat de juiste beveiliging is aangebracht. Verzekeraars vragen hier in veel gevallen om bij het vaststellen van de verzekeringspremie.

.

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk