Brand. Bent u goed voorbereid?

Brand daar denken we liever niet aan. Zelfs een kleine brand veroorzaakt al snel veel schade en leed. Gelukkig voorkomt u met een aantal eenvoudige maatregelen brand. En als het toch misgaat, beperkt u de schade voor een groot deel.

Als ondernemer wilt u dat uw pand veilig is voor uw medewerkers en de bezoekers van uw bedrijf. Het bouwbesluit, de Arbo-wet en richtlijnen van verzekeraars stellen dat u verantwoordelijk bent voor de brandveiligheid. Daarom is een goed advies op het gebied van brandbeveiliging essentieel.

Voskamp Beveiligingstechniek Almelo en Zwolle zijn KIWA erkend branddetectie- en onderhoudsbedrijf, Eindhoven is KIWA erkend brand onderhoudsbedrijf. Voskamp Beveiligingstechniek kan het volledige traject voor realisatie en certificering van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie verzorgen. Naast de levering en plaatsing van alle noodzakelijke en wettelijk voorgeschreven materialen, voeren onze gekwalificeerde onderhoudsmonteurs de verplichte controles (maandelijks, 4-maandelijks, jaarlijks) van uw apparatuur uit. 

Noodverlichting. Hoe komt u eruit?

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorziening in uw gebouw. Het maakt vluchtwegen en hulpmiddelen zichtbaar, zodat mensen snel, veilig en zonder paniek het gebouw kunnen verlaten. Ook in het geval van brand, zeker met de bijkomende rookontwikkeling, is het van groot belang dat aanwezigen tijdig de (nood)uitgangen kunnen vinden. In veel bouwbesluiten is de installatie van noodverlichting verplicht gesteld.

U vindt onze brandmeldsystemen en noodverlichting o.a. in scholen, zorginstellingen, hotels, kantoorgebouwen, winkelcentra en industrie.

Wij helpen u bij:

  • Opstellen van risico-inventarisaties
  • Installeren van de brandmeldinstallatie conform NEN 2535
  • Onderhoud gecertificeerde / niet gecertificeerde brandmeldinstallatie conform NEN 2654-1 / 2654-2
  • Verzorgen van periodieke controles  
  • Her- / certificeren  
  • Installeren van noodverlichting volgens NEN 1838

Voordelen Voskamp Beveiligingstechniek

  • Erkend PvE opsteller

Voskamp Groep. Samen sterk in maatwerk