Overal daglicht en frisse lucht

Voskamp Aluminium levert aluminium overkappingen voor daken in alle vormen en maten, voor bouw, industrie en particulieren. Door onze ruime ervaring hebben we voor elke overkapping altijd een passende oplossing. We bieden maatwerk tot in het kleinste detail.


Al onze aluminium overkappingen worden gecombineerd met acrylaat, polycarbonaat of glas. 


 

Vouwdaken


Vouwdaken zijn lichtdoorlatende daken, die elektrisch geopend en gesloten kunnen worden. Onze vouwdaken worden voorzien van polycarbonaat of opaal.
Vouwdaken worden vaak gebruikt bij terrasoverkappingen, zwembadoverkappingen en serredaken.


Wij hebben een uniek gepatenteerd vouwdak ontwikkeld die een groot aantal terrassen en zwembaden in ons land overdekken.

 

Mooi, licht en duurzaam

Lessenaars,- zadel- en sheddaken


Voskamp Aluminium lessenaarsdaken, sheddaken en zadeldaken zijn vervaardigd uit geanodiseerde of gemoffelde aluminium profielen en voorzien van hoog rendement glas of kunststof beglazing.


Leefklimaat en woonplezier worden sterk verbeterd door de inval van daglicht. De daken kunnen worden voorzien van elektrisch te openen ramen. Daken van Voskamp zijn daardoor niet alleen mooi en functioneel, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk

Werken met daglicht

Lichtstraten

 

De lichtstraten van Voskamp Aluminium zijn vervaardigd uit geanodiseerde of gemoffelde aluminium profielen en voorzien van hoog rendement glas of kunststof beglazing. 

Door lichtstraten te plaatsen in een werkplaats of magazijn, wordt het werkplezier verbeterd.

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!