Sunclips, structurele zonwering

Sunclips van Renson bestaan uit geëxtrudeerde aluminium C-vormige lamellen en worden gemonteerd op een vaste draagstructuur. Dit type buitenzonwering kan zowel verticaal voor een gevel geplaatst worden om het gewenste schaduweffect te bereiken, of als een luifel horizontaal boven een raam worden aangebracht. 
Op deze manier wordt de hoge zomerzon efficiënt tegengehouden terwijl je in de andere seizoenen toch kan blijven genieten van de gratis zonnewarmte van een laag staand zonnetje.

Vraag onze adviseurs naar de diverse mogelijkheden. 

Icarus, de oplossing als zonwering

Icarus van Renson bestaat uit geëxtrudeerde aluminium vleugellamellen met lensvormige of rechthoekige doorsnede. Deze lamellen reflecteren het zonlicht en de zonnewarmte optimaal. De lamellen kunnen in een vaste of kantelbare positie geïnstalleerd worden en zowel in verticale als in horizontale uitvoering.


Vraag onze adviseurs naar de diverse mogelijkheden. 

Linius, strakke gevelbekleding

Ook voor gevelbekleding hebben wij een mooie product van Renson in huis. 
Linius is dé oplossing voor horizontale gevelbekleding. Het is multi-inzetbaar, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Het maakt het project tot een esthetische succes.


Vraag onze adviseurs naar de diverse mogelijkheden. Dit product leent zich namelijk ook perfect voor het accentueren van wanden in interieurs, of voor bekleding van deuren, kantelpoorten en sectionale poorten die zo onzichtbaar opgaan in het totaalbeeld van een gevel.

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!