Balkonhekken op maat

Onze jarenlange ervaring is de basis voor goed advies en een uitstekend eindproduct. We zijn een betrouwbare partner voor bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, constructiebedrijven en architecten.

Wij verwerken aluminium, glas, kunststof, geperforeerde platen en dichte platen in uiteenlopende combinaties, waarbij uw wensen uitgangspunt zijn.  

 

Uitbreiding
Balkonhekken kunnen gecombineerd worden met overkappingen, droogloop overkappingen, privacy schermen, muurleuningen of andere oplossingen. 

Kwaliteit

Wij stellen hoge eisen aan de oppervlaktebehandeling voor maximale levensduur, duurzaamheid en een optimale slijt- en stootvastheid. Naast poedercoaten is anodiseren mogelijk.

 

Elke gewenste kleur
Om onze aluminium producten te beschermen tegen allerlei weersinvloeden kunnen wij deze voorzien van een poedercoating in nagenoeg elke gewenste kleur. Ook een veredeling door middel van anodiseren behoort tot de mogelijkheden.
 

Montage
Naast het ontwerpen en produceren is er de mogelijkheid om de montage door Voskamp Aluminium te laten uitvoeren. Wij beschikken over eigen montageteams.

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!