Uitreiking PSO certificaat Trede 2 tijdens Vitaliteitsdag Voskamp Groep

  • Home
  • Actualiteiten
  • Uitreiking pso certificaat trede 2 tijdens vitaliteitsdag voskamp groep

Almelo, 16 mei 2019

 

We zijn als Voskamp Groep zeer verheugd mede te delen dat we afgelopen vrijdag, 10 mei, drie heugelijke gebeurtenissen hebben gevierd.
 

Op deze dag is het behaalde PSO-trede 2 certificaat overhandigd door burgemeester Arjen Gerritsen van Gemeente Almelo. De Prestatieladder Socialer Ondernemen maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden. PSO-gecertificeerde organisaties bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen op werken ontwikkeling in de organisatie.

 

Vitaliteitsruimte
Onze nieuwe vitaliteitsruimte “VosFit” in Almelo is geopend door wielerheld Hennie Kuiper en burgemeester Arjen Gerritsen. In het kader van een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers is de rookruimte omgetoverd tot een ruimte waar personeel sportief bezig kan zijn.

 

Stichting Present 
Voor de opening is er een goede doelen actie georganiseerd voor Stichting Present Almelo. Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.
 

Er is hiervoor een mooi bedrag van € 2.500,- opgehaald. Irene Geerts (stichting Present Almelo) en Ineke Jonker (stichting Present Nederland) waren aanwezig om dit in de vorm van een waarde cheque overhandigd te krijgen.

 

De turnsters van TON (Topturnen Oost Nederland) hebben een demonstratie gegeven en personeel van Voskamp uitgedaagd om de eigen lenigheid te testen. Aansluitend heeft eenieder zich prima vermaakt met sportieve activiteiten en de gezonde lekkernijen verzorgd door Stadslab Almelo.

 

We kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

 

Hieronder nog wat foto's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Vind een vestiging in de buurt.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!